Financiële informatie, links en rekenmodules
vrijdag 29 maart 2024

Van Bruggen Adviesgroep start makelaarsketen

Onder de naam Woon.nl gaat de landelijke financieel adviseur, nu ook bemiddelen in de aan- en verkoop van woningen.

"Onze klanten hebben de behoefte aan één adres om alle zaken rondom het kopen, verkopen en financieren van hun woning te regelen", licht Hans van Bruggen, oprichter van de Van Bruggen Adviesgroep toe. "Het is zonde dat we onze klanten nu na een hypotheekgesprek moeten laten gaan. Door onze vestigingen uit te breiden tot ‘one-stop-shop' kunnen we ze helpen bij het hele traject."Objectief en transparant
Het Woon.nl-concept onderscheidt zich door de waardebepaling van een woning strikt te scheiden van de makelaarsactiviteiten. "Een onafhankelijk taxateur bepaalt eerst de waarde van de woning, daarna bepaalt de makelaar samen met de klant de verkoopstrategie. Dat zorgt voor objectiviteit", vertelt Hans van Bruggen. De verschillende activiteiten kunnen door de klant los ingekocht worden. "Wil je een bord in de tuin of niet? Wil je alleen hulp bij het bieden of ook bij de bezichtigingen? Alles is mogelijk, we leveren echt maatwerk met transparante prijzen." Verder werkt de nieuwe makelaarsketen met een resultaatafhankelijke fee die gebaseerd is op de doorlooptijd en de verkoop- of aankoopsom. "Zo is de klant verzekerd van een zo optimaal mogelijk resultaat", aldus Van Bruggen.

Makelaars gezocht
Van Bruggen Adviesgroep wil dit jaar nog vijftig makelaars aan zich binden. Daarvoor zijn ze nu hard op zoek naar gecertificeerde makelaars die rond de zestig tot tachtig transacties per jaar doen. Voorwaarde is daarnaast dat de makelaar lid moet zijn van één van drie brancheverenigingen.

Overig nieuws

Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning